Святкуємо по-українськи

2019-12-19

Святкуємо по-українськи

По-дитячому щиро, незвично, фантастично - але у Святого Миколая вірять усі: і дорослі, і малі.
У переддень свята учні 6-Б класу разом із соціальним педагогом Миколаєнко Ж.М. писали Чудотворцю дорогоцінні листи зі своїми найщирішими бажаннями, бо саме в цей день по одній з легенд він спускається на землю і відправляється в подорож по всій планеті, а потім поклали у спільний конверт і відправили до "Небесної канцелярії Святому Миколаю".
А 19 грудня, щоб задобрити Миколая та наповнити день незабутньою атмосферою і святковим настроєм, дівчатка взяли участь у виховному заході «Чарівна україночка», аби своїми знаннями, вміннями та творчістю довести йому свою дитячу щирість.
Дівоча краса – це весна,
Дівоча краса – це натхнення,
Дівоча краса – це ніжність
саме такими словами розпочали виховний захід талановиті ведучі Погребна Дарія та Придибайло Владислав.
Що не кажіть, а Україна славиться красунями. Здавна в усьому світі славились українські дівчата. В усі віки їм були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, багата фантазія і, звичайно ж, велика шана, любов і повага до рідного краю. Багатьма такими рисами наділені й наші дівчата, які брали участь у конкурсі, а саме: Маруненко Анастасія, Урсуляк Поліна, Меркотун Діана, Павліченко Анастасія та Головач Олександра. Учасниці змагалися у різноманітних конкурсах: «Знайомство», «Перекладач», «Кулінарний майстер-клас», «Кулінарна вікторина», «Попелюшка», а ще всіх присутніх дівчатка зачарували виконанням колискових пісень та цікавими розповідями про український рушник, як невід’ємну частку нашої землі, її історії, культури.
Кожна конкурсантка мала можливість виявити знання народних звичаїв, продемонструвати кмітливість, винахідливість, оригінальність, і помалювати: зобразити на малюнку який настрій у них переважав протягом заходу. Найголовніше, що всі вони були щасливі та радісні.
За підсумками конкурсу, з невеликою перевагою у балах, наше вельмишановне журі, у складі педагога-організатора Дустової Інни Вікторівни та класного керівника 6-Б класу Брюханди Ольги Віталіївни, визначило переможницю конкурсу «Чарівна україночка» - Маруненко Анастасію.
Отже, є в нашій школі справжні чарівні україночки! Сподіваємось, що вони прославлятимуть наші національні і культурні традиції, красу української Берегині!
Святий Миколай володіє неймовірною силою, здатною допомогти кожному з нас! Зі святом! Вірте в чудеса!

На изображении может находиться: 5 человек, люди сидят, стол и в помещении

На изображении может находиться: 7 человек, в том числе Ольга Сметана Брюханда, люди улыбаются, люди сидят, стол, гостиная, ребенок и в помещении

На изображении может находиться: 9 человек, в том числе Жанна Миколаєнко и Ольга Сметана Брюханда, люди улыбаются, люди стоят, ребенок и в помещении

На изображении может находиться: в помещении

Нет описания фото.

На изображении может находиться: текст

Кiлькiсть переглядiв: 151

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Травень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031