Тиждень 3 - Національні кухні

2021-05-11

Доброго дня всім активним та здоровим!

Ось і ваші завдання третього тижня!

Тиждень 3 - Національні кухні

11.05 - 18.05

Мета третього тижня фуд челенджу: підвищити обізнаність учнів про національні страви України та інших країн світу.

Завдання для школи:

1. Провести активність, присвячену вивченню національної кухні будь-якої країни світу, крім України. Головне - активність має бути цікавою, креативною, та звертати увагу на те, наскільки здоровою/нездоровою є обрана кухня.

2. Створити творчий проект, присвячений популяризації певної страви або продукту свого рідного краю.

Долучайтесь! Адже разом цікавіше!

/Files/images/_Happy_Easter/unnamed.png

Кiлькiсть переглядiв: 72

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930